Jubilaris Ralf Smeets 2 x 11 jaar CV de Nachdravers

Ralf is dit carnavalsseizoen 2 x 11 jaar lid van CV de Nachdravers.

In 1997 is Ralf, toen hij 16 werd, meteen bij de raad van 11 van CV de Nachdravers gekomen en is sindsdien een actief lid van de vereniging. Ralf regelt al jarenlang de carnavalswagen voor CV de Nachdravers voor de grote optocht in Margraten en ook bij het opbouwen en afbreken voor de zittingen en recepties is Ralf altijd van de partij. Sinds enkele jaren is Ralf ook actief als bestuurslid van JCV de Nachdraverkes.

Ralf komt uit een echte Nachdravers familie. Zijn vader Wiel Smeets is in 1976 prins geweest bij CV de Nachdravers en is al 48 jaar lid van CV de Nachdravers. De moeder van Ralf, Ria Smeets, is al 32 jaar actief als voorzitster van JCV de Nachdraverkes. Rick, de zoon van Ralf, is ook al een aantal jaren bij de jeugdraad van JCV de Nachdraverkes. Verder zijn ook veel familieleden van Ralf lid en/of prins geweest bij onze vereniging.

In 2015 kwam een droom voor Ralf uit, want in dat jaar werd hij zelf uitgeroepen tot prins van CV de Nachdravers. Dit was een bijzonder jaar voor Ralf, want in dat jaar vierde zijn vader Wiel als eerste Nachdraver zijn 4 x 11 jarig jubileum bij onze vereniging.

Naast de Nachdravers is Ralf ook een actief lid bij de schutterij van Margraten. Ook bij deze vereniging viert Ralf dit jaar een jubileum, want hij is dit jaar 25 jaar lid van de Schutterij.

Wij als bestuur samen met alle leden, ere-leden en dames wensen Ralf, Rick en zijn familie een mooi carnavalsseizoen toe. Tijdens de receptie op 9 februari kunnen jullie onze jubilaris kommen feliciteren in Oos Heim vanaf 19:11 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *