Zitting CV de Nachdravers 2019

Nieuws van De Nachdravers

Terwijl velen nog volop bezig zijn met de voorbereidingen voor het naderende kerstfeest, zijn De Nachdravers alweer druk doende het programma voor carnaval 2019 te organiseren. Graag willen we dan ook uw aandacht vestigen op de volgende activiteiten:

Zaterdag 19 januari 2019 staat de grote zitting met prinsenproclamatie op het programma. Ook dit jaar hebben we weer een programma om je vingers bij af te likken. Zo zullen o.a. Andy en Roy het podium betreden, gevolgd door Bjorn en Mieke, Kartoesj en als absolute uitsmijter de Shakin’ D.J.’s. Verder mogen we gaan genieten van een paar spetterende dansacts van o.a. De Villadancers.

Helaas moeten we deze avond ook afscheid nemen van ons geweldige jubileumprinsenpaar Prins Roy en Prinses Jolanda. Wat hebben we, samen met hen, een geweldig jubileumjaar mogen vieren. Voor hen hebben we dan ook nog een mooie surprise-act in petto.

Uiteraard zullen hun opvolgers staan te popelen om zich aan het grote publiek te presenteren. Deze presentatie zal uiteraard vooraf gegaan worden door onze traditionele act van de raad van 11. Het belooft dit jaar weer iets heel speciaals te gaan worden.

Kortom, deze zitting mag u beslist niet missen en we willen u nu alvast van harte uitnodigen. Op zondag 20 januari zal JCV De Nachdraverkes het carnavalsweekend verder invullen met haar jeugdzitting. Ook hier zal een keur van artiesten het podium betreden. Uiteraard zal de grote vraag hier zijn: wie worden de opvolgers van het jubileumpaartje Prins Joep en Prinses Chiara?

Voor beide prinsenparen alsmede jubilaris Ralf Smeets (2 x 11) zal een receptie gehouden worden op zaterdag 9 februari. Wij willen u graag uitnodigen om hen de hand te komen schudden. Aansluitend aan de receptie zal wederom ons oergezellige prinsenbal georganiseerd worden.

Voor nu willen wij u allen alvast hele fijne en sfeervolle feestdagen toewensen en alle goeds voor 2019.

Bestuur en leden van C.V. De Nachdravers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *