Prins 2019 Hub Vissers

Mogen we u even voorstellen:

Hier is hij dan: onze nieuwe prins Hub. Voor velen vooral ook bekend als Hub Vissers. Afgelopen zaterdag uitgeroepen als prins van de Nachdravers 2019.

Hub is 48 jaar en woont al zijn hele leven in de Dr. Poelsstraat in Margraten. Hij is  de jongste van het gezin, verder heeft hij nog twee broers en drie zussen. In zijn familie stroomt het carnavalsbloed, daar vele familieleden hem al voorgingen als prins of prinses. Zelf is hij al 14 jaar bij de raad van elf en zorgt hij  er voor dat de heren en dames op tijd hun drankje krijgen. Dat zal dit jaar dus even tegenvallen.

Na vele jaren in de glasbranche werkzaam te zijn geweest is hij sinds kort een nieuwe uitdaging aangegaan bij Profcore, waar hij nu als allround operator/logistiek medewerker aan het werk is. In zijn vrije tijd leest en wandelt Hub graag en vind hij het leuk om voor en met vrienden te kokkerellen.

Wij hopen natuurlijk dat hij net als zijn voorgangers een heel mooi carnavalsseizoen gaat beleven. Dit natuurlijk samen met prins Xavier en prinses Sam en de prinsenparen van de Rieste. Daarnaast zou Hub het fijn vinden om dit samen te delen met alle leden en de inwoners van Termaar en Margraten, zodat we aan het eind weer kunnen zeggen: Carnaval in Mergraote dat veers ze same.

Nachdravers Alaaf, Termaar Alaaf, Mergraote Alaaf