Dankwoord Jubileumprinsenpaar 5 x 11 Prins Roy en Prinses Jolanda

Beste mensen van Termaar en Margraten,

Het was januari 2017, toen viel de beslissing, wij worden jubileumprinsenpaar 2018! Wat was 2017 een gekke carnaval, wetende dat je het jaar erna zelf in het middelpunt staat.

We willen beginnen met Petra Faarts, dankjewel voor onze mooie kleding! Het waren spannende en gezellige avonden, in het geheim door de poort bij jou lopen. Zonder dat iemand ons mocht zien! Lang leve whatsapp. Daar konden we veel bespreken.

Het moment van foto’s maken kwam steeds korterbij, Roel mocht dat gaan doen. Hij weet niet vantevoren wie er voor hem komt te staan. Wat was dat sjiek om hem al te verrassen. Ook jij bedankt Roel voor de prachtige foto’s!

6 januari 2018 was aangebroken… Het was een avond om nooit meer te vergeten, daar stonden we opeens in de spotlight! Prins Roy en Prinses Jolanda, wat was dat een gaaf moment! Toen ook zondag het jubileum-jeugd-prinsenpaar, Prins Joep en Prinses Chiara, bekend was konden we echt starten met ONS jubilieumseizoen. We hebben genoten van begin tot eind.

Het was gelijk feest ook met onze collega’s van de Rieste, Prins Rob en Prinses Maaike & Prins Loek en Prinses Sanne. We willen jullie bedanken voor de vele leuke, gezellige, gekke avonden. “Tranen gelachen onnozel gedaan” was wel onze zin! HoeoeoeoeoeHoe!

Het feit dat ons neefje Levy ook prins werd in Susteren maakte alles compleet. Met de ongeveer 30 man sterk van de nachdravers zijn we naar Susteren geweest voor het uitroepen van Prins Levy bij te wonen, heel lief dat jullie zo betrokken waren!

Dan nog onze jubileum-receptie, wow…. We zijn er nog stil van zo ontzettend druk. Wat was dat overweldigend. Iemand vertelde me later dat ze in Disneyland even lang in de rij heeft gestaan voor met mini-mouse op de foto te mogen! Maar nu kreeg ze er ook nog een medaille bij.

De carnaval zelf was een groot feest, we denken dat iedereen die met ons mee gefeest gezien heeft hoe wij ons geamuseerd hebben. Van de eerste tot de laatste minuut.

Zaterdag 19 januari was het moment daar om afscheid te nemen. Gezamenlijk met onze raad van 11 hebben we thuis nog een schrobbeler gedronken. waarna we samen naar Oos Heim gelopen zijn. Daar hebben we nog een ontzettend leuke verrassing gekregen. Samen met Rob, Maaike, Loek, Sanne, Joep en Chiara en de rest van Oos Heim voor de laatste keer de nuuje rijaloet gelopen.

Iedereen ontzettend bedankt voor het mega geweldige jubileumjaar.

“En tenslotte tevreden, het licht uitgedaan”

Nachdravers Alaaf, Rieste Alaaf, Mergraote Alaaf!