Prinsenpaar 2018

Jubileumprinsenpaar 5 x 11

Prins Roy en Prinses Jolanda

Daar zijn ze dan…. Ons Jubileumprinsenpaar:

 

Prins Roy en Prinses Jolanda

 

Mogen wij jullie even voorstellen……

Afgelopen zaterdag kwam tijdens onze zeer gezellige en goed bezochte Jubileumzitting ons kersverse prinsenpaar 2018 uit. Wie had dat verwacht, maar plotseling stonden ze daar in de schijnwerpers, Prins Roy en Prinses Jolanda.

Voor degenen die hen nog niet kennen willen we ze met gepaste trots aan jullie voorstellen.

Prins Roy gaat door het dagelijks leven als Roy van Promeren. Misschien ook nog wel beter bekend van het schildersbedrijf waarmee hij zijn vaders levenswerk voortzet.

Roy is zeker geen onbekende in Margraten. Hij is een echte voetbalman want hij is elk weekend actief in de zaal bij de zaalvoetballers van ZVVF3. Ook is hij regelmatig te vinden op het complex van RKVVM voor 35+ voetbal. Als hij dan nog eens een uurtje spaarzame vrije tijd over heeft dan stapt hij graag op zijn motor om lekker even rond te toeren.

Roy heeft echt carnavalsbloed door zijn aderen stromen. Ook al heeft hij nog zo vaak gezegd dat hij geen Prins wilde worden, uiteindelijk is hij toch gezwicht. Waarschijnlijk heeft zijn moeder hem toch besmet met het carnavalsvirus want Tiny was ook een carnavaliste in hart en nieren. Vader Harry gaf daar wat minder om maar Tiny wist hem meestal toch te strikken om mee te gaan en wanneer ze dan eenmaal op stap waren, dan wist Harry ook niet meer van naar huis gaan. Samen met de vriendengroep van “dansschool Janssen” werden alternatieve zittingen en optredens in elkaar gezet en werd er heel wat gelachen.

Moeder Tiny is zelfs nog eens een keer uitgeroepen als Prinses.

Prinses Jolanda is al helemaal geen onbekende in het carnavalswereldje.

In 1999 was zij al eens jeugdprinses, samen met jeugdprins, en tevens neefje, Twan Janssen.

Prinses Jolanda is werkzaam bij Fysiotherapie De Heerderrein. Hopelijk kan zij haar deskundigheid ook aanwenden om de spieren van Prins Roy lekker soepel te houden tijdens de komende, soms zelfs slopende, carnavalsperiode.

Haar grote passie is nog altijd het handballen. Vele jaren speelde Jolanda op hoog niveau bij de handbalvereniging hier in Margraten. Tegenwoordig doet ze het wat rustiger aan en houdt ze zich vooral bezig met het trainen en coachen van de jeugd.

De vrije tijd die overblijft vult Jolanda het liefst op met leuke dingen doen met de kinderen.

En wanneer die dan ’s avonds lekker in bed liggen dan zakt Jolanda graag onderuit op de bank om naar haar favoriete programma’s “Expeditie Robinson” en “Wie is de mol?” te kijken.

Dat Jolanda een echte Carnavaliste is, is niet zo verwonderlijk. Met vader Sjef al 22 jaar aan het roer van De Nachdravers en al 44 jaar als lid van de raad van 11, kon het bijna niet missen dat Jolanda ook een keer tot het selecte gezelschap van prinsessen van De Nachdravers zou gaan behoren. Ook moeder Annie is niet weg te denken uit het Nachdraverswereldje. Menig prinsenpaar heeft ze samen met Sjef “verzorgd” en ook de nodige pakjes komen onder de naaimachine van Annie vandaan.

En nu is het dan eindelijk zover. Wat is er nou mooier dan Prinses zijn tijdens het jubileum van je eigen vader???

Ook de kinderen van Prins Roy en Prinses Jolanda, hoe jong ze ook nog zijn, draaien al volop mee in het carnavalscircus. Met een prachtig optreden als K3 wonnen ze vorig jaar de talentenjacht en dit jaar deden ze weer van zich spreken bij de groep die een mooie act van Kinderen voor Kinderen uitvoerde.

Het eerste weekend met Prins Roy en Prinses Jolanda was in ieder geval al heel veel belovend. We gaan er een prachtig jubileum van maken.

Op zondag 28 januari kunt u Prins Roy en Prinses Jolanda, alsmede onze voorzitter Sjef Peerboom, die dan 4 x 11 jarig jubilaris is, de hand schudden tijdens onze jubileumreceptie. Wij hopen u allen te mogen begroeten.

 

Nachdravers alaaf, Nachdraverkes alaaf, Carnaval in Margraten Alaaf

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *